Cosul meu Cos 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plateste

Ten gras si acneic

Laboratoarele Dermatologice Gamarde au dezvoltat o gama de produse profesionale cu misiunea de a aduce solutii adaptate fiecarui tip de ten gras si acneic.

Reglarea excesului de sebum, matifierea tenul si purificarea pielii sunt etapele indispensabile in ingrijirea unui ten gras sau ten mixt, pentru o piele sanatoasa si mata, fara urme de stralu...

Laboratoarele Dermatologice Gamarde au dezvoltat o gama de produse profesionale cu misiunea de a aduce solutii adaptate fiecarui tip de ten gras si acneic.

Reglarea excesului de sebum, matifierea tenul si purificarea pielii sunt etapele indispensabile in ingrijirea unui ten gras sau ten mixt, pentru o piele sanatoasa si mata, fara urme de stralucire nedorita .

Exista mai multi factori care contribuie la aparitia leziunilor acneeice. De obicei este vorba despre tulburari hormonale (pubertate, sindrom premenstrual, sarcina etc), dar si stres si oboseala, care pot sa conduca la o productie marita de sebum si inmultirea bacteriilor. Cand sebumul nu mai poate fi produs in mod normal, porii pielii se blocheaza. Atunci apar punctele negre si cosurile.

Tratarea acneei necesita delicatete:

- Pielea trebuie curatata foarte bine cu o lotiune de curatare pentru ten gras;
- Foloseste crema pentru ten gras in fiecare zi si odata pe saptamana masca pentru ten gras;
- Foloseste machiaj non-comedogenic;
- Protejeaza-ti pielea de soare;
- Nu stoarce cosurile;

 

Mai multe

Ten gras si acneic Nu exista produse in cadrul acestei categorii.