Cosul meu Cos 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plateste

Tratament antirid

Solutie 100% naturala ce corecteaza ridurile de azi si previne aparitia celor de maine – Gamarde Tratament Antirid

Tratamentele antirid naturale au un puternic efect hidratant, reducand aspectul inestetic al liniilor fine si al ridurilor prin imbunatatirea texturii pielii. O alta actiune importanta a acestor produse de ingrijire a tenului matur ...

Solutie 100% naturala ce corecteaza ridurile de azi si previne aparitia celor de maine – Gamarde Tratament Antirid

Tratamentele antirid naturale au un puternic efect hidratant, reducand aspectul inestetic al liniilor fine si al ridurilor prin imbunatatirea texturii pielii. O alta actiune importanta a acestor produse de ingrijire a tenului matur este exfolierea. Celulele moarte sunt indepartate, iar tesutul cutanat devine mai luminos si mai catifelat.

Cremele antirid:

  •      contin substante care incetinesc procesul de imbatranire si previn  distrugerea celulelor pielii prin stresul oxidativ dar in acelasi timp, previn degradarea prematura a colagenului, a fibrelor elastice si a acidului hialuronic din piele, relaxeaza musculatura cutanata superficiala, responsabila pentru dezvoltarea ridurilor de expresie.
  •      contin substante intens hidratante, care anuleaza deshidratarea pielii, cauza ridurilor superficiale  supranumite “de deshidratare” , dar si substante care sporesc sinteza de colagen, acid hialuronic.

Tratamentul antirid Gamarde asigura ingrijirea zilnica, uniformizand relieful pielii, reducand profunzimea ridurilor si intarziind aparitia unora noi.

Tratament complet antirid/riduri Gamarde: crema antirid zi si noaptecrema antirid pentru ochiser antirid pentru noaptemasca antirid, crema antirid

Mai multe

Tratament antirid Nu exista produse in cadrul acestei categorii.