Cosul meu Cos 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plateste

Laboratoarele cosmetice angajate sa respecte standardele de certificare, au dezvolta produse cosmetice de calitate premium care ofera toate avantajele ingredientelor organice pe care le contin. BIO-ECO si logo-urile dau indicatii privind compozitia produsului, adica cantitatea totala de ingrediente in formula de apa inclusa.

Produsele cosmetice standard includ de multe ori ingrediente sintetice, petrochimice si, uneori, chiar si ingrediente de origine animala. Fidel principiilor sale, Phyt's Makeup crede ca este dificil de evaluat efectul pe termen lung a acestor produse atunci cand sunt utilizate pe piele sau pentru a masura impactul ecologic al proceselor utilizate pentru obtinerea acestor ingrediente active si excipienti. Pe de alta parte, produsele ecologice furnizeaza o garantie a sigurantei pentru consumatori si mediu, deoarece acestea nu contin contaminanti si sunt obtinute prin procedee de fabricatie sigure. Prin excluderea proceselor sintetice considerate ca poluante sau periculoase, standarde cosmetice organice exclude ingrediente controversate.

Suntem 100% naturali, la fel ca tine

Atat de blande, si atat de unice, produsele Phyts Make-up lumineaza si nu agreseaza pielea. Concepute pentru a hidrata si hrani pielea sanatoasa, formulele noastre naturale sunt lipsite de chimicale sintetice.Produsele noastre sunt certificate ecologic, si nu sunt testate pe animale.

Phyts Make-up. Pur. Natural. Perfect.

Brandul #1 certificat organic de make-up, a castigat increderea la nivel mondial si a devenit o alegere pentru femeile cu stil de viata sanatos.

Phyts Make-up a distrus mitul ca machiaj natural trebuie sa faca un compromis asupra performantei sau modei;

  • Ingredientele noastre sunt naturale si simple. Folosim ingrediente Certificate Organic ori de cate ori este posibil, in proportie de 100%;
  • Provenite din natura, ingredientele noastre sunt neatinse de ingrasaminte artificiale si substante chimice sintetice.
  • Produsele noastre au fost supuse unui proces de inspectie si de testare riguroase pentru a obtine statutul lor organic certificat. Ingrediente sunt verificate la fiecare pas, de la provenienta lor - pana la procesul de productie. De aceea, cand vedeti aceste simboluri pe produsele noastre, puteti

fi siguri ca acestea sunt pure si au fost create in conditii de siguranta.

              

Alaturati-va revolutiei noastre organice

Noi nu facem compromisuri cu privire la calitatea sau performanta produselor noastre, si nici tu nu ar trebui sa o faci. Optand pentru Phyts Make-up alegeti 100% cosmetice naturale si etice, pentru o pielea cu adevarat frumoasa.

Cu adevarat naturale / Cu adevarat eficiente / Cu adevarat elegante / Cu adevarat sanatoase / Cu adevarat Phyts Make-up

Care sunt beneficiile produselor ecologice?

Produsele organice sunt sigure

In afara de interzicere a materiilor prime care pot include (ingrasaminte chimice pesticide, OMG-uri ...) ingrediente chimice poluante sau care ar putea, pe termen lung, se dovedesc a fi daunatoare pentru sanatatea noastra si pentru mediu, produse cosmetice organice care sunt conforme cu referire ecologica si organica linii directoare sunt bogate in ingrediente active naturale si sunt bland cu pielea.

Trasabilitatea

Este adesea dificil de a verifica compozitia exacta a produselor cosmetice standard sau sa identifice sursa si procentul de materii prime in compozitia lor. cosmetice organice sunt in prezent verificate si certificate de organisme independente, cum ar fi Ecocert si Qualité France, in scopul de a garanta end-to-end trasabilitatea ingredientelor, a proceselor de fabricatie si a produselor finite.

Produsele ecologice ajuta la conservarea mediului

Agricultura ecologica pastreaza biodiversitatea si echilibrul natural al ecosistemului. Prin sprijinirea agriculturii ecologice prin alegerile in calitate fiecare consumator contribuie la protejarea si promovarea apei sanatoase, a solului si a aerului.

Produsele ecologice ofera o diversitate de enorma de ingrediente

Natura are o gama larga de ingrediente. Fiecare ingredient, fie ca este vorba de plante sau derivate din minerale, are proprietati individuale. Aceasta diversitate naturala inseamna ca este posibil sa se dezvolte o gama larga de produse cosmetice eficiente, naturale si sanatoase.

Asa cum natura se dezvolta si evolueaza, Phyt's Makeup este continuu in cautarea de modalitati de a incorpora ingrediente organice in gama noastra certificata. Noi stim ca ingredientele sanatoase sunt cheia pentru o piele mai frumoasa si mai sanatoasa.

Produsele Phyt's Make-up sunt lipsite de :  

- produse petrochimice, substante sintetice sau uleiuri minerale

- ingrediente de origine animala

- talc sau oxiclorura de bismuth

- parabeni (butilparaben, etilparaben, metilparaben, propilparaben, Isobutylparaben)

- ingredientele modificate genetic

- arome si pigmenti de culoare de origine sintetica

- EDTA si sarurile sale

- gluten sau lactoza

- ingrediente de origine petrochimica

- sulfati de achil (laurilsulfat de sodiu, sodiu Coco sulfat, laurilsulfat de amoniu)

- sulfati de alchil eter (ex sodiu laureth sulfat, amoniu lauret sulfat)

- polietilen glicol (PEG)

- polisorbati( ex Polisorbat 20)

- ethanolamides (de exemplu, DEA cocamida, Cocamide MEA)